Стала відома дата закриття відомої соціальної мережі

З 4 лютого 2019 року користувачі не зможуть створювати нові профілі Google+, сторінки, спільноти і події.

Крім того, коментарі, створені Google+ на зовнішніх сайтах, будуть видалені з сервісу Google для публікації щоденників, блогів і простих сайтів різної спрямованості Blogger до 4 лютого, а з інших сайтів – до 7 березня.

А всі коментарі користувачів Google+ будуть видалені з усіх сайтів 2 квітня.

Вже 2 квітня також буде видалено і весь контент користувачів з їхніх аккаунтів у соціальній мережі: фотографії, відео, створені сторінки тощо.

До цього моменту користувачі можуть зберегти свій контент.

Для цього спочатку потрібно перейти на спеціальну сторінку і зареєструватися.

Потім вибрати дані, які ви хочете завантажити собі, визначити спосіб вивантаження та натиснути «заархівувати».

Завантажити дані можна навіть з аккаунтів, які раніше були видалені. Якщо ви хочете завантажити контент зі створених сторінок, зареєструйтесь через Google+ Page.

Детальніше про закриття соціальної мережі у відеосюжеті:

Джерело

Вам також можуть сподобатися Ще від автора

Залиште відповідь